The road goes ever on and on

 
 
 

Open Water

Veckans Fototriss har temat Öppen.
Temat passade ju perfekt då jag just fört över bilder från dagens hundträff som höll till i Salusand vid det öppna havet.
Så härligt med havsluften och nu när våren faktsikt anlänt och havet är öppet så man får se vågorna slå mot strandkanten. Snacka om lyckliga hundar (och ägare) som njöt av sol, vatten och havsluft :)
 
 

Shadows

Var ute och fotade i skymningen.
Kom ut lite försent och molnen hade hunnit breda ut sig på himmlen tyvär.
Fick byta spår lite och bilderna fick en lite annan touch.
Bjuder på en försmak ikväll.
 
Trevlig Helg!
 

Glatt Skratt

Några bilder som jag stannade av och fotade under en promenad inne i stan.
Man fotar ju oftast ankorna eller gräsänderna när man är vid parkerna  men den här gången fokuserade jag på måsarna. De är ju söta också, framförallt glada då de skrattade non stop ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Hej Då Alice"

Barnens minsting kusin Alice. Här var hon påväg hem och jag stack in huvudet i bilen och knäppte några kort på söta tjejen när jag sa Hej Då :) Man kan ju inte få nog av dess gulle ögon :)
 
 

Miljöträning

Ett Bildregn från söndagen då vi miljötränade hundarna lite genom att åka både tåg och buss, tränade på torget i Umeå och sedan besökte det super trevliga Hundcaféet Skallet :)
(kom med en liten logga på bilderna denna gången)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GULD

 
 
 

Tussilago! Har börjat samla vårtecken nu. Man blir så glad för alla de små detaljerna som bidrar till en känsla av ljus och värme.
Idag så tog jag och Zooki oss en lång cykeltur över berget och där på en "magisk" plats så växte det fullt av tussilago. Jag förstår att ni i söder säkert har mycket mer grönska och kanske inte blir särskilt imponerade men här är snötäcket fortfarande tjockt så jag belv bara så glad av att se de där blommorna glimma som guld mitt bland all snö och lera :)
Kastade mig på backen och började fota. Tack o lov för att man är en ute/friluftsmänniska och hade överdragskläderna på (som man nästan bor i numera;)) för jag hade så bråttom med att fota att jag inte alls märkte att jag låg där och simma lera :P

Zooki njuter i solnedgången

 Fredagskväll och såhär ser en nöjd vovve ut :)
Vi har just landat i soffan efter en löprunda, lydnadsträning och lek med lill Sockans favoritleksak, kampstocken.  Äntligen hann jag fota liiite vid solnedgången som jag så länge tänkt. Det blev lite impulsivt medans Zooki pustade ut lite efter nästan 2timmar spring, lek och träning. Men det är så härligt ljus nu på våren när solen går ner. Ska sätta klockan någon morgon snart också och försöka va ute den magiska timmen för lite fotning :)
 
 

Bruno

 
 
 
 

Jesse

Jag har ju för ett tag sedan färdigställt ett uppdrag som jag hade för en tid sen.
Imorgon (eller idag) så kommer nog bilderna på den här söta killen (och hans två vänner) att landa i brevlådan hos matte :)
 
 
 
 
 
 

Syster

 
 
Ett porträtt på min syster Veronica. Ett bra tag sedan jag fotade henne och det här är taget med min gamla kamera, eos 1000d men jag tycker ändå det är en väldigt fin bild :) Kan ju själv aldrig bestämma mig för färg eller svart/vit så dåb rukar det oftast bli

Solig Söndag

 En solig dag som gav mig hopp om en vår och förhoppningsvis varm sommar. Nu är jag less på kyliga vindar och snöslask :/ Idag blev det hundträff med gänget och en massa hundbus. Platsen blev en en härlig promenad ut mot havet. Super skönt med havsluft och värmande solstrålar. Sen blåste det ju nästan inget heller så man lyckades ju bibehålla lite värme också, slapp ju ha dubbla fleece till och med. (Märks det att jag är frusen av mig :P) Kommer såklart en BildBOMB från dagen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommartjej 2012

 
 
Jolin 4år. Bilderna tog jag på Jolin i sommras (-12)
 
Vädret är ju bara för trist just nu. Har haft så mycket att göra senaste veckan då solen lyst och självklart vill det sig inte bättre än att det blir riktigt grått när jag en dag ska ut med kameran.
Får hoppas våren kommer en aningens snabbare nu så att både vädret och mitt humör just för tillfället blir lite ljusar :/ Näe, kanske sova är en bra ide nu.
 
 

Fredagskväll

 
 

Två bilder på Elin.
 
Fredagskväll och min planerade fotning blev inte av.
Hade tänkt ta mig till ett favoritställe och fota solnedgången men så gick solen i moln :/
Får hoppas att jag får en ny chans i helgen.
 
Trevlig Helg på er!

Vårsol och havsluft

Kompisarna Uncass och Zooki som busar i vårsolen ute vid havet idag.
Vårsol och havsluft gör susen för nu är jag så dunder trött.
Tror man sover gott inatt, det är iaf en som redan snarkar STORA Zzzz :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A walk by the sea

 
 
 
Har promenerat vid havet idag och fick en svag känsla av vår när vassen svajjade i vinden och solen var framme och värmde. En riktig triss för välmående var det, natur, frisk luft och sol.
 
 

 

Luriga april, april.

Lördagen var en helt underbar vårdag. Cyklarna tinade fram och vi tog en cykeltur ner till sjön för en picknick på isen.  Zookis första cykeltur och hon älskade det. Hon är ju en lösgående vovve så hon sprang ju lös även då men till en början hade jag henne vid cykeln för att se att hon inte var rädd de snurrande däcken och det var hon ju inte alls. Fatta galoppen direkt och satte också av i galopp. Höga glädjeskutt :)
Var bara en sån perfect day med flera timmar ute i härligt väder. Jag avslutade också med en lång prommis på sen kvällen.
Sen lurades april och söndagen vaknade vi upp till världens busväder och minst en dm nysnö :/ Japp, lite deppig blev man ju. Meeen, vi har gjor det bästa av dagen och både varit iväg med hundgänget på bus och lek och tagit en löprunda i stormen. Nu håller vi tummarna för att solen vill komma tillbaka.
Lite Picknick Pics
 
 
 

 
 
 
 

Några från Ridskolan

Nu när ridskolan fått sina bilder levererade så tänkte jag bjuda på några stycken från det albumet.
Ett par av porträtten jag tog på några ur styrelsen och några av hästporträtten.
Först ut är en av de minsta ridskolemedlemmarna jag sett :)
 

 

Liten Benji

Några bilder på min vänninas fina son. Lilla söt nöten Benjamin.
 
 
 
 

>